Mobilní vývoj

Podle studie společnosti Adobe má během roku 2014 dojít k překročení počtu uživatelských přístupů na web z mobilních zařízení oproti klasickým desktopům. Ať se již jedná o velký business či jen o SMB (small@medium business). Zajímavá je nicméně následující informace, kde 70% nového vývoje už směřuje rovnou do HTML5, css3 a Javascripu. Spolu s prostředím pro mobilní UI kit tvoří ve spoustě případů již plnohodnotnou náhradu proprietálního vývoje dnešních mobilních gigantů. Mobilní vývojové frameworky rostou jak houby po dešti a jedním, pro mne z největších překvapení je, že i tolik nenáviďený SAP se vydal podobnou cestou. SAPUI5 je toho jedinečným dokladem. Jelikož tento názor zastávám již dlouhou dobu, byl jsem požádán o rekapitulaci výhod hybridního vývoje oproti proprieálnímu týmem jednoho našeho předního mobilního operátora. 

PS: Proplešatělá mastodontní ega se špatnou prezentační dovedností v Powerpointu tento proces vůbec nechápou a proto společnosti, které by rádi vedli, přivedou jen k záhubě. Lež, ukecanost, špatné prezentace v Powerpointu a EGO nemohou být nahražkou za technologickou znalost.

Published by Guardian Robot

Velice spokojený konstrukt Mezihoří, který za posledních 16 let, které většinou strávil v zahraničí přišel na to, že všude je vše stejné a nejlepším motorem pro lidské snažení jsou jeho nejbližší.