Monitoring SEO

Hodina práce konzultanta SEO se na trhu oceňuje částkou 1500, – Kč až 2000, – Kč. Před 4 měsíci jsem zveřejnil výzvu, že pomohu firmám v monitoringu jejich klíčových slov a jejich pozic ve vyhledávačích. A to kompletně free. Tedy free. Za kávu u závěrečného sezení. SEO nedělám, pouze doporučuji jména specialistů, kteří jsou zárukou, že vás neoškubou jako nějakou kachnu. Jak se často děje. Včera jsem uzavřel případ 40. Vypadá to, že to jsou pravděpodobně nejdražší kávy mého života. Průměrně se věnuji jednomu případu tak dvě až tři hodiny. Když ale já rád udržuji v některých případech kontakt s oborem, kde jsem se nějaký čas pohyboval.
Nenechte se okrádat předraženými službami od jedinců, kteří se stejně nakonec jdou zeptat těch, kteří za něco stojí. Profesionálové, které preferuji, podle výsledků jejich práce a aktivitě na síti jsou:

  • Marek Prokop (http://www.prokopsw.cz/cs/)
  • Pavel Ungr (http://www.pavelungr.cz/)
  • Jiří Chomát (https://www.jirka.ch/)

Published by Guardian Robot

Velice spokojený konstrukt Mezihoří, který za posledních 16 let, které většinou strávil v zahraničí přišel na to, že všude je vše stejné a nejlepším motorem pro lidské snažení jsou jeho nejbližší.